Aloe Lips: protejează, calmează și regenerează!
Aloe Lips te face să zâmbești

Buzele sunt cu adevărat speciale. Dincolo de rolul lor evident în a vorbi, a mânca, a simți, buzele sunt un simbol al frumuseții și al senzualitătii, de aceea îngrijirea lor este atât de importantă. La fel ca vârfurile degetelor, și buzele au o piele extrem de sensibilă și foarte mulți nervi senzitivi. Pielea buzelor este atât de sensibilă și subțire, încât vasele de sânge sunt vizibile cu ochiul liber. Acest aspect conferă culoarea roșiatică a buzelor. Nu se regăsesc, la nivelul buzelor, glande sebacee sau sudoripare, responsabile cu producția de uleiuri și sebum. Iar stratul cornos, cu rol de protejare a pielii de factorii externi nocivi, este de asemenea foarte subțire. Astfel, buzele noastre sunt dependente de extra-îngrijire și protecție.

Așa cum se întâmplă și în cazul mâinilor, și buzele sunt o parte a corpului expusă în permanență agresiunilor mediului înconjurător. 

De ce se usucă și se crapă buzele?

Vă prezentăm doar câteva dintre motivele pentru care buzele noastre nu sunt mereu catifelate și netede, așa cum ne-am dori:

Frigul. 

Schimbarea bruscă a temperaturii este cea mai comună cauză a buzelor uscate. De aceea buzele uscate sau crăpate sunt o problemă comună și des întâlnită mai ales iarna.

Ingrijire incorectă. 

Cremele hidratante pentru ten nu sunt potrivite și pentru buze, iar aplicarea lor pe întreaga față nu ajută la menținerea catifelării buzelor.

Radiațiile UV.

Pielea buzelor este extrem de subțire și sensibilă și trebuie protejată corect de efectele razelor ultraviolete, indiferent de anotimp.

Stresul.

Zilele lungi și foarte aglomerate își lasă amprenta asupra pielii noastre în general, iar buzele nu fac excepție. 

Hidratare insuficientă.

Deshidratarea este una dintre principalele cauze ale uscării pielii, iar buzele nu fac excepție.

Buzele au nevoie de protecție.

Nu este doar o chestiune de frumusețe. Buzele crăpate sau descuamate sunt dureroase și impun acțiune imediată, pentru a preîntâmpina alte probleme de sănătate.

Sfaturi & Trucuri pentru buze catifelate.

•    Exfoliază. 

 Îndepărtează celulele moarte de pe buze prin masaj ușor, de două ori pe săptămână, cu o periuță de dinți moale și apă calduță. Sau poți alege Smoothing Exfoliator, pe care să-l combini cu o linguriță de Forever Bee Honey. Masează cu mișcări circulare delicate și lasă să acționeze 10 minute. Astfel, pe lângă exfoliere delicată, beneficiezi și de un plus de hidratare, datorită mierii.

•    Hidratarea este cheia.

Aloe Lips este un balsam cu multiple beneficii pentru buze: protejează, catifelează și conferă un luciu plăcut, cu aspect de gloss. Aplică-l ori de câte ori simți nevoia și, ideal, imediat după exfoliere. Nu uita, însă, că hidratarea începe din interior, iar pe lângă apă, în Forever ai la îndemână o întreagă selecție de băuturi delicioase și hrănitoare pe bază de aloe, care îți completează rutina zilnică a hidratării.

•    Renunță la obiceiul de a-ți mușca buzele.

Pe lângă faptul că nu este deloc estetic, acest gest pe care unii dintre noi îl fac de cele mai multe ori inconștient, cu precădere în momentele de stres sau tensiune, usucă buzele.

•    Evită alimentele prea sărate. 

În special chips-urile și snacks-urile usucă și deshidratează buzele.

Buze sănătoase și frumoase mereu? Da, este posibil!

Buzele nu produc singure substanțe hrănitoare. Ține de noi să le acordăm toată îngrijirea de care au nevoie. Pe lângă hidratarea corectă, care trebuie să ne intre în reflex și să devină parte a rutinei noastre zilnice, este esențial să avem mereu la îndemână balsamul de buze potrivit. Cum știi că ai ales un produs care face ceea ce promite pentru buzele tale? Urmărește lista ingredientelor și asigură-te că alegi un produs care, pe cât posibil, nu conține deloc apă, deoarece apa se evaporă și buzele se usucă și mai rău. 

Aloe Lips este un must-have, cel mai bun produs de tip all-season pentru îngrijirea și răsfățul buzelor, în orice moment sau anotimp. Pe vârful muntelui, iarna, sau la mare pe plajă, vara, asigură-te că buzele tale sunt pregătite pentru orice presupun activitățile în aer liber. Nu e de mirare că multă lume păstrează câte un Aloe Lips în fiecare buzunar sau geantă, ca să-l aibă mereu la îndemână.

Cu binecunoscutul nostru gel de Aloe vera ca ingredient principal și îmbogățit cu ulei de jojoba, trei tipuri de ceară și alantoină, Aloe Lips calmează, hidratează și catifelează buzele. Și nu ne-am oprit aici. Aloe Lips este îmbogățit și cu miristat de miristil, un ingredient care păstreaza pielea atât de sensibilă a buzelor în cea mai bună stare.

Puterea calmantă a gelului de aloe, combinată cu un amestec perfect echilibrat de ingrediente naturale, conferă o senzație plăcută de răcorire. Buzele tale vor fi perfect hidratate și pline de volum. Cele trei tipuri de ceară mențin bariera hidrică la nivelul buzelor și asigură, în același timp, un efect incredibil de gloss, pentru un look impecabil.  

Aloe Lips, pe scurt:

•    Ideal pentru oricine – femei, bărbati și copii deopotrivă.

•    Fă-ți un obicei din a aplica Aloe Lips în fiecare seară, înainte de culcare, și apoi dimineața, pentru menținerea hidratării. 

•    Buzele perfect hidratate completează o dantură curată și îngrijită. Ai la dispoziție Forever Bright Toothgel, cu o formulă delicată, fără fluor, și o aromă placută de mentă. 

•    Atunci când alegi rujul perfect, sigur te vei simți și mai frumoasă și mai încrezătoare în tine. Există și aici un secret pentru ca buzele tale să arate impecabil: hidratarea, desigur, înainte de aplicarea rujului. Mai ales dacă optezi pentru un ruj cu formulă rezistentă, care în general usucă buzele, nu uita să aplici un strat generos de Aloe Lips înainte. Iar seara, după demachierea completă, Aloe Lips este cel mai bun aliat pentru refacerea buzelor pe durata nopții.