"Dacă vrei să rămâi mereu tânăr, puternic, cu  bună dispoziţie, cu prieteni de calitate şi să ai o sănătate robustă sau  dacă vrei să-ţi clădeşti o afacere pe baze solide, ori poate un "Plan B", de rezervă, aceasta ar putea fi soluţia pentru căutările tale!

    Sunt aici doar pentru tine şi pot să-ţi arăt drumul spre Succes!"

   Vrei să avem o discuţie despre toate  acestea? Sună-mă acum ! Telefon:  0745.544.138

   Vrei să-mi scrii un e-mail? E în regulă! Adresa mea este: danutza_danutza34@yahoo.com


Forever Vision 2019 - eleganță, recunoaștere, comunicare!

0

Cum promovăm noi ideea de sănătate naturală

0

Cine şi ce este Forever Living Products?

@ Pasiunea pentru un stil de viaţă sănătos, pentru produse de calitate şi independenţă financiară l-au inspirat pe Rex Maughan să fondeze Forever Living Products, în anul 1978.

@ Compania activează în 160 de ţări.

@ FLP are o cifră de afaceri  de peste 2.5 miliarde de dolari.

@ Pune la dispoziţia oamenilor produse pentru sănătate şi  wellness, o piaţă de mii de miliarde de dolari.

@ Compania este bogată în lichidităţi, fără datorii - cu 1.5 miliarde de dolari doar în bunuri şi proprietăţi.

@ Echipa de conducere este experimentată precum şi o extindere globală susţinută.

@ Forever Living Products deţine nu doar facilităţi de producţie  şi distribuţie de cea mai înaltă clasă, ci şi o serie de certificări oficiale care reprezintă dovada calităţii şi a seriozităţii cu care sunt tratate produsele şi clienţii.

Suntem prezenți în 160 de țări!

Ce  ai dori să faci în continuare?

Ce soluţii îţi putem noi oferi?

 • Aş dori să discut cu un distribuitor cu experienţă!
Click pentru ORANGE!  074.554.4138 
 • Aş dori să mă înregistrez acum pe site-ul din ţara de rezidenţă!
Click pentru  România!
Rezidenţii din Franţa, AICI! ->cod sponsor 400000611912
Rezidenţii din Marea Britanie,  AICI! ->cod sponsor 400000611912
Rezidenţii din Germania, Austria AICI! ->cod sponsor 400000611912
Rezidenţii din Ungaria, AICI!, ->cod sponsor 400000611912
Rezidenţii din Italia, AICI! ->cod sponsor 400000611912
Rezidenţii din Olanda, Belgia, AICI! ->cod sponsor 400000611912
Rezidenţii din Spania, AICI! ->cod sponsor 400000611912
Rezidenţii din Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia, AICI!

Rezidenţii din Statele Unite ale Americii şi Canada, AICI! ->cod sponsor 400000611912

Rezidenţii din Elveţia, AICI! ->cod sponsor 400000611912
 • Aş dori să mă informez suplimentar!
Te rog să citeşti cu atenţie conţinutul acestei pagini! Apoi contactează-mă!


Ce vă putem oferi?


Secretul succesului în afacerea Forever!

Întrebări frecvente (F.A.Q.)

 • "Produsele Companiei Forever au nevoie de  o recomandare medicală?"

Suplimentele alimentare, în general, nu  au  nevoie de o prescripţie  din partea unui medic. Este însă important să corelăm utilizarea acestora cu anumite modificări ale stilului de viaţă, ale dietei, în starea psihoemoţională, pentru  a potenţa  acţiunea acestor suplimente. De asemenea, dacă există o autoritate medicală favorabilă medicinelor alternative, este de recomandat să căutaţi suportul acesteia. Compania Forever are, între colaboratorii săi din întreaga  lume, mulţi medici cu experienţă în utilizarea acestor produse.


 • "Dacă folosesc suplimente nutritive, mai am nevoie de hrană?"

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc alimentele. Ele aduc în organism acele substanţe biologic active (enzime, minerale, vitamine, fibre, oligoelemente, grăsimi esenţiale, antioxidanţi etc.) pe care alimentaţia obişnuită nu îi poate furniza, fie din cauza carenţei acestor elemente în hrana  zilnică, fie din cauza modificărilor  structurale pe care le cunoaşte agricultura modernă, prin utilizarea de substanţe chimice, care au  un efect  nociv  asupra solurilor şi culturilor (pesticide, fertilizatori etc.). Recomandăm o dietă cât mai diversificată pentru a oferi  organismului resursele necesare pentru a menţine starea de echilibru.


 • "Există avize pentru aceste produse în România sau Uniunea Europeană?"

Ca orice produs destinat utilizării  de către fiinţa umană, şi aceste suplimente sau produse destinate îngrijirii personale au  trecut de filtrul obligatoriu al instituţiilor abilitate , adică Ministerul Sănătăţii şi Institutul de Bioresurse Alimentare. Nefiind însă medicamente, nu au  nevoie de  avize speciale  sau de o calificare anume pentru a fi  recomandate de distribuitorii Companiei. Este important de ştiut că toate produsele FLP deţin avize de calitate din partea: comunităţii islamice (HALAL), comunităţii evreieşti (KOSHER), Institutului American pentru Cercetarea Aloe (IASC) precum şi notificarea că ele nu sunt testate pe animale.


 • "Pot recomanda aceste produse unei persoane bolnave, pentru a o ajuta să se vindece?"

Suplimentele alimentare sau produsele pentru îngrijire corporală cu marca Forever Living Products nu sunt considerate medicamente, în sensul legal al termenului, pentru că nu fac obiectul avizării de către instituţiile de resort din SUA (Food and Drug Administration,F.D.A.) ori Ministerul Sănătăţii. Totuşi, prin conţinutul de substanţe bioactive specifice, aceste produse pot oferi resurse importante unui corp aflat într-un proces de boală, dând posibilitatea mecanismelor naturale să le folosească în recuperarea stării de sănătate. Legea europeană interzice etichetarea suplimentelor nutritive cu termeni de genul "previne", "vindecă", "tratează" ş.a.m.d. pentru a nu crea bolnavului aşteptări exagerate în ceea ce priveşte acel produs.


 • "Există reacţii secundare la administrarea acestor produse?"

Când ne referim la "reacţii secundare" trebuie să ţinem cont ca produsele pot  fi administrate inclusiv animalelor de  companie, deoarece  nu conţin substanţe care ar  pune viaţa sau sănătatea în pericol. Totuşi este bine de ştiut faptul că substanţele naturale care se află într-o sinergie  în aceste produse pot  conduce la fenomene ce pot  fi interpretate ca fiind amplificări ale anumitor simptome (stări de greaţa, vomă, accelerarea diurezei sau a tranzitului, erupţii cutanate etc.), dar  acestea  se pot încadra în ceea  ce  naturopaţii numesc "criză de vindecare", proces  în care corpul începe să proceseze şi să intensifice eliminarea substanţelor toxice acumulate în ţesuturi. Perseverând, după un timp corpul începe să folosească resursele puse la dispoziţie şi să se manifeste mai echilibrat.


 • "Am citit într-o carte că Aloe Vera nu se potriveşte persoanelor cu  grupa mea de sânge. Poate fi adevărat?"

Autorul lucrării "Alimentaţia pe grupe de sânge", americanul D'Adamo, într-un interviu acordat unei publicaţii prestigioase "Medical Journal" a recunoscut faptul că lucrarea sa nu este decât o teorie  nedemonstrată ştiinţific. Demonstrarea afirmaţiilor pe care le face în lucrarea sa, legate de ce  este bun şi ce nu este bun pentru  fiecare grupă de sânge în parte, ar necesita fonduri , timp şi un eşantion de populaţie  de testare, timp de cel puţin câteva decenii. Până atunci, însă, afirmaţiile sale rămân simple speculaţii mai mult sau mai puţin ştiinţifice. În consecinţă, răspunsul la întrebarea de mai sus este CATEGORIC, ALOE ESTE MINUNATA ŞI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ!


 • "Trebuie să ţin un anumit regim atunci când folosesc aceste produse?"

Aceste produse naturale pot  fi  folosite fără teamă şi în situaţia în care aţi consumat:  alcool, tutun, hrană de tip fast food etc., despre care, în genere, se ştie că fac rău organismului. Evident, produsele îşi vor "face treaba"  chiar şi în asemenea condiţii "vitrege". Dacă însă vrem sa accelerăm procesele biochimice, să îmbunătăţim metabolismul la modul general, ar fi perfect dacă am începe să facem un pic de curăţenie între obiceiurile noastre de viaţă. Iar atunci produsele vor avea eficienţă maximă, nemaifiind nevoie ca  ele să lupte întâi cu toxicitatea acceptată benevol de noi prin toate obiceiurile nocive.


 • "Nu sunt produse cam scumpe pentru buzunarul nostru?"

Trebuie re-evaluate priorităţile de viaţă. Dacă punem accentul potrivit pe sănătate, echilibru, armonie, vom constata că preţul nu este un impediment. Preţul exprimă  calitatea unui produs. Când vom înţelege aceasta, vom înceta să mai cumpărăm lucruri  ieftine şi de proastă calitate.  Forever poate reprezenta o  uriaşă oportunitate, pentru  cei deschişi şi dornici să îmbrăţişeze stilul de viaţă Forever: produse de top pe plan mondial, pentru care există chiar recunoaşteri gen Premiul Nobel, recompense şi stimulente pentru cei care se implică activ, călătorii în locaţii interne sau internaţionale, prieteni speciali cu care să  împărtăşiţi toate aceste valori.


 • "Dacă mă înregistrez în Compania Forever Living Products, am vreun avantaj?"

După înregistrarea pe site-ul Companiei Forever aveţi toate drepturile şi obligaţiile pe care şi le asumă toţi cei care fac parte din această uriaşă familie globală. În primul rând, aveţi o afacere potenţială, deschisă în peste 150 de ţări, de pe toate continentele. În al doilea rând, puteţi achiziţiona produsele cu un discount, care pleacă de la 15% şi  poate urca la aproape 50%, conform politicii de marketing  a Companiei. În al treilea rând, aveţi acces  permanent  la materiale de instruire, care vă pot ajuta la construirea propriei afaceri, pe o platformă modernă, intuitivă. Şi, nu în ultimul rând, aveţi acces la o gamă de produse  de top, o echipă unită şi plină de energie, dispusă să vă ajute, un mediu potrivit unde să vă împliniţi visele şi să vă realizaţi idealurile!


 • "Şi eu mi-aş dori o pagină de promovare, asemănătoare cu aceasta.Ce pot face?"
Sunt dispusă să te ajut în această direcţie. Nu trebuie să ştii nimic despre webdesign sau costuri suplimentare cu webhosting. Imediat ce  te vei înregistra în echipa mea, doar sună-mă şi îţi promit că în cel mai scurt timp vei  avea disponibilă propria ta pagină de  promovare, cu care să-ţi anunţi prietenii sau familia că ai intrat în marea familie Forever Living Products.

Misiunea noastră

'Vom crea un mediu profitabil în care oricine să poată deveni în mod demn ceea ce îşi doreşte, în care să ne lăsăm ghidaţi de integritate, empatie şi bucurie. Vom crea şi vom preţui pasiunea pentru şi credinţa în compania şi produsele noastre, precum şi în industria din care facem parte.
Vom căuta mereu să ne îmbogaţim cunoştinţele şi să menţinem echilibrul. Mai presus de toate, vom da dovadă de curaj pe măsură ce vom conduce compania şi vom îndruma fiecare FBO.'

Rex Maughan, fondatorul Forever Living Products