Lidia Mîrza, Forever Business Owner

Totul a început cu acest flacon galben pe care l-am privit inițial cu multă curiozitate și din care aveam să consum la scurt timp după aceea o băutură care atunci mi-a displăcut, deoarece gustul nu era exact ceea ce așteptam…dar astăzi, după un an de zile, nu mă mai pot despărți de acest gel extraordinar! Am ajuns să-l apreciez, fiind conștientă de calitățile sale, care rezidă din cei peste 200 de nutrienți pe care îi conține (vitamine, minerale, antioxidanți, oligoelemente, enzime, fibre etc.).

No description available.

În fiecare zi, când mă trezesc, încep să lucrez cu tenacitate la visul meu: acela de a ajuta cât mai mulți oameni să devină pe deplin sănătoși și eventual să poată rezolva o boală a vremurilor noastre, pe care un bun prieten al meu a numit-o „boala buzunarului gol”.

Unul din lucrurile de care sunt foarte entuziasmată este gama de produse realizată de Forever Living Products, lider mondial în cultivarea, procesarea și distribuirea produselor ce conțin Aloe Vera și alte ingrediente naturale miraculoase, în peste 160 de țări de pe toate continentele!

Vă invit să-mi simțiți bucuria din glas în următorul videoclip:

Împreună cu prietenii mei, Carolina și Nicușor

M-am confruntat o perioadă lungă de timp cu o cădere accentuată a părului, dar din momentul în care am întrebuințat Aloe-Jojoba Shampoo împreună cu Aloe-Jojoba Conditioning și Aloe First am constatat cu uimire că situația s-a schimbat radical în bine!

Lidia Mîrza, profesor

Vreau să fiu propriul meu șef!

Pentru starea de libertate merită să faci tot ceea trebuie, pentru a deveni ceea ce-ți dorești! Alături de ființele dragi pe care le admir și cu care empatizez, învăț să devin cea mai bună versiune a mea!

No description available.
Împreună, pentru frumusețe: Lidia, Maria și Daniela

Contact:

0758 847 303

Un cadou pentru voi toți cei care cu perseverență căutați să descoperiți diamantul din voi și să-l șlefuiți, până la strălucire!