Ochii tăi merită răsfățul Awakening Eye Cream

Demachiant, scrub, toner, cremă de zi, cremă de noapte… toate se regăsesc în trusa ta de îngrijire. Cu atât de multe produse pe care le folosești zilnic, poate te întrebi de ce nu sunt suficiente, de ce ar trebui să incluzi pe lista și crema dedicată special ochilor. Cu ce este ea diferită de crema normală de față? N-o poți folosi pe aceasta și pentru conturul ochilor? Răspunsul este simplu: NU.

Motivul este și el la fel de simplu: pielea din zona ochilor mult mai sensibilă decât restul tenului și, prin urmare, mult mai predispusă la agresiunile mecanice și mai greu de îngrijit. 

Pleoapa este cea mai subțire piele de pe corp și, întrucât clipim de cel puțin 10.000 de ori pe zi, pielea din jurul ochilor este prima care tradează semnele îmbătrânirii. În plus, radiațiile solare, poluarea din mediul înconjurător, stresul, lipsa somnului, expresiile faciale sau agresiunile mecanice din timpul demachierii și chiar banalul frecat la ochi sunt resimțite foarte intens în această zonă. De aceea, avem nevoie de produse special formulate pentru a asigura o hidratare optimă și a preveni apariția ridurilor. 

Ne propunem să-ți arătăm de ce crema pentru conturul ochilor e bine să devină (dacă nu este deja) un must-have în trusa ta de îngrijire, indiferent de vârstă. Cu cât o incluzi mai devreme în rutina ta zilnică, cu atât mai mult va putea amâna apariția semnelor vizibile ale îmbătrânirii în această zonă, iar pielea își va păstra elasticitatea și fermitatea pentru mai mult timp. 

De ce ar trebui să utilizăm crema de ochi?

Indiferent de problema cu care te confrunți: cearcăne sau pungi, pleoape umflate, linii fine sau riduri de expresie, crema de ochi care conține ingrediente active prețioase, regenerante și hidratante te poate ajuta. Și chiar dacă te numeri printre cei neafectați încă de aceste inconveniente, nu ocoli cremele dedicate special ochilor: combat senzația de oboseală și te ajută să ai o privire mai luminoasă și ochi mai limpezi.

Prin awakening eye cream din gama targeted skincare, Forever are grijă de pielea fină și delicată din jurul ochilor cu o formulă specială, fără parfum, pe baza de Aloe vera, colagen marin, butilen glicol, peptide și extracte vegetale.

•   Aloe vera reprezintă baza acestei formule, datorită efectelor intens hidratante. 
•  Peptidele sunt fragmente de proteine compuse din aminoacizi care ajută pielea să-și păstreze textura și fermitatea.
•   Colagenul cu masă moleculară mică, prin puterea mare de hidratare și fermitatea pe care o conferă pielii, joacă un rol esențial în reducerea apariției ridurilor și are un puternic efect antiîmbătrânire, stimulând totodată producerea naturală de colagen la nivel cutanat.
• Butilen glicolul este unul dintre cele mai puternice ingrediente din aceasta cremă, dovedindu-și eficiența în reducerea umflăturilor și cearcănelor întunecate de sub ochi în mai puțin de 15 zile de la prima utilizare. Butilen glicolul ajută la o mai bună penetrare a substanțelor active în straturile cutanate profunde, sporind, astfel, eficacitatea cremei. Totodată, conferă produsului o textură lejeră și o consistență ușoară, care transformă ritualul de îngrijire a ochilor într-o experiență unică și extrem de agreabilă. Fiind un excelent agent umectant, butilen glicolul extrage apa din țesuturi, hidratând în același timp celulele în profunzime și jucând, astfel, un rol important în prevenirea și reducerea ridurilor. 
• S-a demonstrat științific că revoluționarul amestec dintre extractul din scoarță de Albizia Julibrissin (arborele de mătase) și rutozida folosit în crearea produsului are efect natural de lifting a pleoapei superioare, awakening eye cream dovedindu-și astfel puterea remarcabilă în îngrijirea corectă a ochilor. 
•   Formula produsului a fost îmbogățită cu hialuronat de sodiu, un derivat al binecunoscutului acid hialuronic, al cărui principal atu îl reprezintă mărimea moleculara mai mica și, prin urmare, absorbția mai eficientă în piele. 

Toate aceste ingrediente puternice fac din awakening eye cream o formulă unică, exclusivistă pentru îngrijirea ochilor, cu o textură ușoară, aproape ca un gel, ce se absoarbe rapid în piele, estompând ridurile și diminuând aspectul cearcănelor prin acțiunea de fortifiere a rețelei vasculare. Ochii vor dobândi un aspect proaspăt, tânăr și revigorat, iar privirea limpede și luminoasă va cuceri fără îndoială. 

Cum aplicăm corect crema de ochi?

•    Începem întotdeauna cu demachierea și tonifierea tenului, dimineața și seara, cu produsele preferate din gama infinite, sonya daily skincare & targeted skincare. 

•    Apoi aplicăm o cantitate cât un bob de mazăre de awakening eye cream, prin tapotare ușoară, în jurul și sub zona ochilor. E de preferat să folosim degetul inelar, care are cea mai puțină forță și exercită, deci, cea mai mică presiune asupra acelei zone foarte delicate. 

•    Sau putem aplica awakening eye cream prin masaj ușor, din colțul intern al ochiului către cel extern. Ritualul de îngrijire poate fi completat cu momentul de presopunctura care ajută în procesul de drenaj: din aproape în aproape, cu degetul inelar și mijlociu, apăsăm moderat de-a lungul osulului orbital, încercuind practic ochiul.

Extra sfat: 

•    Dacă problema cu care ne confruntăm sunt pungile de sub ochi, poate fi de ajutor să păstrăm crema în frigider. Efectul răcoritor și decongestionant va fi garantat.

•    Crema de ochi este și o bază excelentă pentru machiaj. Anticearcănul se va aplica mai ușor și mai uniform dacă pielea din jurul ochilor este bine hidratată. 

Este suficient să o asculți măcar o dată pe Holly Stout, Director de Cercetare și Dezvoltare a Produselor la Sediul Central Forever din SUA, ca să te îndragostești iremediabil de aceste produse la care ea și întreaga echipă de cercetare lucrează cu atâta pasiune. Iată ce ne-a spus despre crema de ochi din gama targeted skincare: 

awakening eye cream a fost special conceput pentru a vă oferi o experiență supremă de îngrijire a ochilor. Este unul dintre produsele de care sunt cea mai mândră. Le-am spus tuturor că îl sustin și aș concura cu el cu orice altă firmă prestigioasă de cosmetice, fie ea din domeniul vânzărilor clasice sau dintre concurenții noștri din industria network marketing. Este pur și simplu minunat! Atât de bun, încât toți cei din echipa executivă au venit la mine în birou să mă întrebe: „Hei, Holly, mai putem avea niște cremă de ochi?” Și ei sunt îndrăgostiți de acest produs. Este bogat în ingrediente active, ideal pentru linii fine și riduri, precum și pentru pungile de sub ochi. Este o formulă anti-aging extrem de eficientă.”  

Holly stout, Director de Cercetare și Dezvoltare a Produselor la Sediul Central Forever din SUA