Omul reprezintă centrul de convergenţă al firmei VITA CRYSTAL RESEARCH

Vita Crystal Research este un lider în producţia de flavonoide în Europa. Misiunea pe care şi-a formulat-o este aceea de a îndruma oamenii spre un mod de viaţă cât mai sănătos, spre alimentaţie corectă şi importanţa profilaxiei. Produsele realizate în propriile întreprinderi sunt preparate cu foarte multă grijă, având în compoziţia lor doar substanţe naturale şi energii concentrate, substanţe care din punct de vedere fiziologic sunt valoroase atât ca suplimente nutritive, cât şi din punct de vedere al produselor create pentru a menţine în organism sistemul imunitar, precum şi calitatea de a sprijini autoechilibrarea şi autovindecarea. Cel mai important domeniu de cercetare al societăţii Vita Crystal Research este dezvoltarea acelei ramuri a medicinei de descoperire a antioxidanţilor, ce pot fi folosiţi în înlăturarea efectelor periculoase ale radicalilor liberi. Efectul caracterului ofensiv al radicalilor liberi poate fi determinant în procesul de îmbătrânire şi boli ca: scleroza, cancer, cele de inimă, ale aparatului circulator, inflamaţii, cele ale intestinului etc. Bolile respective apar de obicei atunci când organismul nu mai este capabil să facă faţă cu sistemul propriu de antioxidanţi, şi mecanismul de corectare nu mai este capabil să înlăture radicalii liberi.

Produsele noastre sunt preferate în primul rând de următoarea categorie de consumatori:

* Persoanele receptive la tot ceea ce înseamnă noutate şi care sunt pe deplin responsabile faţă de sănătatea lor.

* Persoanele care au pretenţia, ca produsele consumate să fie în exclusivitate de origine naturală, cu conţinut în elemente bio-active.

* Persoanele care doresc pur şi simplu să consume produse cu gust şi miros plăcut.

* Persoanele care doresc, ca rezultatele să fie cât mai curând palpabile, dar să dispară şi cauza declanşatoare a problemei.

* Persoanele care au exigenta pretenţia de a consuma numai produse fabricate de firme în care au deplină încredere şi care aplică în mod continuu proceduri de asigurare a calităţii superioare a produselor.

vitacrystal_940x154.pngcontact.pngINTRA_IN_MAGAZIN.gif