Archive for iulie, 2014

The Secret

“The Secret” (Secretul) este un documentar extraordinar despre puterea fizicii cuantice in viata oricarui om. Inspirat din romanul cu acelasi nume, filmul parcurge prin intermediul unor citate preluate din personalitati, ca Albert Einstein, Ralph W. Emerson, Carl Jung sau Henry Ford, secretul unei vieti mult visate.Tags : , , , , , , , , , , ,

Armonie si Echilibru prin Nutritie Corecta

Prelegerea sustinuta de dl.Nicusor Plosnita, tehnician nutritionist, lector al Asociatiei Responsabilitate pentru Sanatate din Romania, editorul si realizatorul emisiunii live “Sanatate si Arta.Arta de a Trai” difuzata de RadioCatch22 din Londra.

Evenimentul a fost sponsorizat de:
-Antal Kulcsoshaz;
-SC Herba Millefolium SRL;
-Casa de Cultura a Sindicatelor din Miercurea Ciuc;
-SC ComputerTrade SRL;
-Tipografia Alutus SRL.

Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Hainele care ucid

Brian Clement este unul din liderii terapiilor naturale de mai mult de 25 de ani. Actualmente el este director al  Hippocrates Health Institute din West Palm Beach, Florida, care a fost fondat de  Dr. Ann Wigmore. Este , de asemenea, unul din co-fondatorii  Coalition of Holistic Health (Coalitia pentru Sanatate Holistica).

Pe scurt, pentru cine nu are rabdare sa il vada: despre efectele dezastruoase ale fibrelor sintetice si nu numai (20% din pesticidele din lume sunt folosite la culturile de bumbac) asupra sanatatii. Aceste substante (gen formaldehida) sunt eliberate continuu, nu se duc la spalat!!!
O instructoare de yoga din Statele Unite care este vegana si care avea grija de sanatatea ei in toate privintele a facut cancer la san – si nici un specialist nu a putut sa ii spuna cauza – pana a ajuns la Hipocrate Centre ( minutul 16.14 din film).  Sutienele facute din materiale sintetice, impregnate cu materiale si substante toxice au fost de vina la declansarea cancerului.

Cand ne cumparam haine, mai bine una mai scumpa din bumbac organic/canepa/in/lana produse local, decat 3 mai ieftine dar pline de substante “chinezesti “.

Filmul nu are, deocamdata, subtitrare in limba romana.Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Antonio Lucio Vivaldi-12 concerte pentru vioara si oboi,op.7

Auditie placuta!


Tags : , , , ,

Gratie si echilibru

Dans remarcabil prin gratia si echilibrul protagonistilor.Vizionare placuta !

Tags : ,