Archive for august, 2014

Ziua Limbii Române, Recital Eminescu

Iata un fragment din recitalul actorului Valentin Braniste, care s-a desfasurat la Libraria “Glissando” din centrul municipiului Bacau. Partener media: RadioCatch22 din Londra si Dio Production.

Va oferim o inregistrare din 2013 cu actorul Valentin Braniste recitand “Luceafarul”, de Mihai Eminescu.


Tags : , , , , , , , , , , , ,

Despre distrugerea Romaniei,intr-un interviu cinic cu un bancher“În vreme ce  românii sunt hipnotizaţi de campanii electorale, se trag sforile  de către grupurile financiare care se pregătesc să cumpere  activele majore ale ţării, în regim de solduri.
O să vă invit să  urmăriţi o discuţie purtată de mine cu un bancher, pe tema scenariului  pentru 2014, şi o să vă las să trageţi concluziile.
Nu contează banca unde lucrează acest om, ci pur şi simplu, strategia amplă, pusă la cale peste capetele noastre, care par  să nu se mai dezlipească de  manipulările şi circul campaniei  electorale.
Un fost şef de la  CIA  spunea:

“Dacă ştii cum şi cu ce să manipulezi atenţia cetăţeanului,  şi pui în stanga lui un spectacol de circ, nu o să observe  portavionul  din dreapta lui”.

UI:
Cum priveşte banca şi grupul financiar din care faceţi parte, ce se  întâmplă în România, în plan economic şi politic?

Bancher:
Suntem încordaţi însă extrem de  motivaţi, întrucât aşteptăm producerea momentului la care  lucram de circa 5 ani. Banca noastră şi-a  redus extrem de mult  expunerea în România, a închis robinetul  creditării, şi am  trimis către headquarter-ul grupului cât de multă monedă euro  am putut. Repet, aşteptăm acum producerea rezultatului  muncii  noastre, în cadrul unui plan la care participă extrem de multe   grupuri financiare şi bancare externe.

UI:
Adică concret în ce constă acest rezultat pe care îl aşteptaţi? Speraţi  în revenirea  economică a ţării? Veţi relua creditarea?

Bancher:
Naivitatea este o slăbiciune de  caracter a românilor. Mă întrebi dacă sperăm în  revenirea  economică a ţării? Păi noi speculăm şi vom câştiga enorm de   mulţi bani, tocmai în momentul în care economia naţională românească va  atinge punctul cel mai de jos al graficului. Himerele legate de  creşterile economice din 2014 sunt lansate concertat de  analişti, pentru că aceasta este parte a strategiei noastre, pentru a  ne maximiza  profitul pe care îl vom face, când balonul  speculativ imobiliar şi al  cursului valutar ne va indica faptul  că suntem pe trendul câştigului  maxim.
Mă întrebi dacă vom  relua creditarea? Creditarea în România s-a  făcut cu cap. Este  adevărat că şi guvernarea din 2007-2008 ne-a ajutat enorm,  atunci când ne-am consolidat şi ne-am asigurat prin intermediul   creditului de consum, dependenţa totală a populaţiei active, a forţei  de muncă româneşti.

UI:
În se sens  v-aţi asigurat dependenţa lor totală?

Bancher:
Simplu. Populaţia României (românul în  general) are  un singur bun de preţ care ne interesează pe noibancherii:  activele imobiliare. Mai există şi forţa de muncă a individului, însă   aceasta, după ce l-ai prins în mreje, este utilă de speculat,  pentru că  acel individ va munci perpetuu pentru noi.
Trebuia să  ajungem cumva la  aceste active imobiliare ale românilor. Normele BNR  şi legile nu ne  permiteau să putem acorda în masă credite  ipotecare, plus că aceste  credite ipotecare nu erau 100%  avantajoase pentru noi. Aşa că am profitat de lentoarea în  decizie a BNR şi am investit masiv în  publicitate pe segmentul  creditului de consum. Ştiam încă de la bun inceput faptul  ca, cei cărora le acordam credite de consum, nu vor avea  resurse să  le restituie, astfel încât, coroborat cu faptul că ştiam încă  din 2008 ca această criză financiară va lovi şi România, am calculat  totul extrem de bine.
Nu trebuie să fii geniu bancar ca să îţi  dai seama că într-o ţară precum a voastră, pur şi simplu  efectele crizei urmau să fie devastatoare, pentru că:

  • [1]  … nu mai produceaţi nimic;
  • [2]…. pieţele emergente sunt dominate de multinaţionale, legate  de  grupurile financiare şi bancare pe  care noi le  reprezentăm
  • [3]….. urma să aveţi în 2009 un an electoral în care, pe fondul disputelor politice, era de  anticipat că vă veţi săpa singuri groapa. La acest din urmă punct recunosc că a trebuit să ne  implicăm, pentru că, dacă în 2008 actualul preşedinte avea o cotă  de popularitate de vreo 60%, noi trebuia să încingem campania,  pentru a împinge politicienii să ia măsurile pe care noi le  aşteptam.

UI:
Ce măsuri aşteptaţi să ia politicienii? Spuneţi că aţi manipulat partidele ca să vă  atingeţi scopul economic?

Bancher:
Hai să ne gândim puţin. Noi nu a trebuit decât să încingem spiritele şi  să creăm un cadru în care  oponentul în alegeri al actualului  preşedinte, să recupereze handicapul de imagine, astfel încât  să creăm românilor şi politicienilor impresia  unei lupte  strânse. Iar de aici până la luptele politice din Parlament care au  întunecat minţile tuturor partidelor, a fost doar un pas, să  decisiv a  fost momentul în care ţara voastră a rămas fără  Guvern.  Atunci, şi acum în acest moment, orice guvern se va  forma, este legat ombilical şi total la mâna noastră, întrucât  are nevoie de banii noştri  pentru a plăti salariile, pensiile,  etc. Voi v-aţi ales cu spectacolul din presă, noi ne alegem cu  banii şi câştigurile. Practic România este a noastră, iar  dependenţa voastră de noi va deveni totală.  Actualul  preşedinte  ne-a pus puţin în dificultate atunci când a venit cu guvernul PSD-PDL, pentru că ceea ce noi ne doream era instabilitate economică  şi politică. A trebuit să presăm extrem de mult pentru ca  ruptura la nivel guvernamental să se producă, să cadă Guvernul, să  se amâne sosirea  tranşei de bani de la FMI, însă până la  urmă, cunoscând mentalitatea colerică romanească, am  reuşit.

UI:
Nu îmi vine să cred. Este  evident  că suntem naivi şi stârnim furtuni în paharul cu apă.  Hai să  revenim puţin la acea legatură între casele românilor şi  creditul de  consum.

Bancher:
Îţi  spuneam că în 2008 am dat masiv credite de consum, atât bugetarilor cât  şi angajaţilor din sectorul privat. Atracţia era mare  întrucât  nu trebuiau să prezinte garanţii, însă noi ştiam că în 2009 ne  vom atinge scopul. Şi, într-adevăr, pe fondul crizei economice,  au explodat restanţierii. Asta înseamnă că oamenii nu şi-au plătit ratele către bănci, iar noi am trecut la executare silită. Aici   am avut iar nevoie să ne concertam eforturile astfel încât să  nu existe  grupuri financiare româneşti, companii sau persoane private, care să ne strice planurile, întrucât riscam să ne trezim că  vin să cumpere activele imobiliare scoase la vânzare. Aşa că a  trebuit să lovim şi mediul de afaceri privat, pentru ca oamenii  de afaceri să se lupte  pentru supravieţuire şi să nu aibă  lichidităţi pentru a cumpăra nimic.  A trebuit să-i facem să  devină preocupaţi de grija zilei demâine, iar  sub teama  falimentului ne-am eliminat competitorii.
Şeful BRD Soc. Gen. spunea într-un ziar românesc că este momentul să ne eliminăm  competitorii. Exact asta facem, vă eliminăm din  jocurile economice din  propria voastră ţară.

UI:
Aţi eliminat concurenţa autohtonă  blocând  creditarea pentru firme şi blocând piaţa executărilor silite?

Bancher:
Corect. Şi nu a fost greu. Pe o  piaţă internă gâtuită de blocajul  financiar, firmele româneşti  au fost sufocate de lipsa lichidităţilor,  iar guvernul din 2009  a fost lăsat fără nicio posibilitate de a asigura resursele  financiare. Dacă într-o ţară guvernul nu are bani pe care să-i  injecteze în economia naţională, iar noi bancherii vă blocăm accesul  la credite, firmele ajung fix ca o gradină de flori, expusă  arşiţei zilnice, pe care nu o mai udă nimeni şi care până la  urma va muri.  De  aceea spuneam că a trebuit să ne agităm puţin pentru  a împiedica acest  guvern din 2009 să pună în aplicare măsurile  economice, şi să abatem atenţia asupra luptei din campania  electorală.  După ce ne-am asigurat că pur şi  simplu nu va exista riscul să apară intruşi care să cumpere activele  imobiliare, case, terenuri, scoase la vânzare de executorii  noştri  bancari, am începutsă trimitem pebandă rulantă  dosarele celor care au luat credite de consum, către executori.  Nimeni  nu a sesizat faptul că nu ne interesa de fapt să le vindem casele, ci să manipulăm  piaţa imobiliară, să o tragem în jos,  asigurându-ne în acelaşi timp că la momentul potrivit, când  curba prăbuşirii imobiliare va atinge cel mai de jos nivel,  grupurile financiare din ţările noastre de origine să cumpere  masiv şi la preţuri de nimic aceste active.
Te asigur că în 2014  un apartament cu trei camere care în 2008 era evaluat la 150.000 euro, va fi scos la vânzare, la executare silită, la preţuri de sub  30.000 de  euro şi nu va veni nimeni să cumpere, pentru că în  2014 toţi vor fi  preocupaţi să ţină banii deoparte pentru ziua  de mâine. Va fi momentul perfect să cumpărăm totul pe  nimic.  Românii vor deveni chiriaşi în propriile case,  pentru că acesta a şi fost obiectivul nostru primordial, şi  anume achiziţiile la preţuri infime.  Pentru asta era obligatoriu să ducem piaţa imobiliară la un maxim, pentru ca pe fondul  prăbuşirii  acesteia, noi să culegem caimacul. Şi la plan se  adaugă şi presiunea pe moneda voastră naţională.

UI:
Ce presiune? Văd că acum leul se  întăreşte, deşi, într-o ţară care nu produce nimic, aflată în criză politică, lovită de criza financiară, nu îmi explic care poate  fi  suportul de întărire a leului.

Bancher:
Păi este vorba de aceeaşi reţetă, care se învaţă la orice curs  de MBA. Aşa cum piaţa imobiliară a fost dusă de noi la maximuri  ireale, pentru că trebuia să vă dăm credite la valori foarte  mari, ca să aveţi pe următorii 30-40 de  ani de plătit rate  uriaşe către noi, pentru a deveni în acest interval de timp  atât proprietarii caselor voastre, dar şi asigurându-ne că veţi   munci voi şi familiile voastre pentru noi, pentru a plăti aceste rate  ireale, tot aşa, bula speculativă a monedei naţionale trebuie  manipulată, însa în sens invers. În cazul  speculaţiilor pe moneda naţională, trebuie să ducem leul la un nivel  minim, cât mai mic posibil, lăsându-l apoi să explodeze, să urce  la valori mari, valori reale, undeva către peste 5 RON pentru  un euro.  Adică vom face euro atât de scump încât să nu vă puteţi permite să cumpăraţi activele imobiliare scoase la  executare silită,nici când elevor avea valori în euro relativ  mici, dar şi pentru ca micimea salariilor românilor, salarii plătite în  lei, să facă din rata către banca un coşmar al vieţii de zi  cu zi.
Totul legal, profitând de naivitatea  generală, de eternele lupte politice şi de tot acest context românesc,  in  care din 2006 lucrează pentru noi şi în interesul nostru. Iată  ca ieri euro era deja la 4,51 lei.

UI:                                                                                                                                                                                                                                                                Este o componentă a unui plan. Când va fi detonat?

Bancher:
În ciuda galopului înregistrat de  alte active din aceeaşi clasa de risc în ultimele zece luni,  leul nu are cum să participe la această revenire, fiind evident  pentru orice începător că este totul o bulă  speculativă. “Investitorii urmăresc cu îngrijorare mai întâi derularea  acordului cu Fondul Monetar Internaţional, iar maiapoi turbulenţele de  pe scena politică”,  spune Koon Chow, analist la Barclays Capital, una dintrecele  mai mari bănci de investiţii britanice. El consideră că euro ar  putea să coboare spre 4,1 lei. Balon  de  sapun , care  este  un  element  al  sarjei  finale  de  cumparare  a  României  la  OUTLET.
Pentru că de fapt, prin încingerea campaniei electorale, noi  avem acoperirea perfectă că nimeni nu mai are timp să ne strice planurile.

UI:
Ce veţi face cu alte active, cu casele românilor?

Bancher:
Păi este esenţial să controlăm aceste active, întrucât ele sunt o monedă de tranzacţionare pe pieţele
internaţionale.  Uitaţi-vă la Dubai, acolo unde expunerile băncilor noastre se  lovesc de nevoia de a acoperi pierderile. Pierderile se acoperă  prin creşterea ritmului de exploatare a muncii celor care au credite la  bănci. Ei trebuie constrânşi să lucreze mai mult şi să plătească rate  mai mari către noi.  Având în mână bunul cel mai  de preţ al unui om – locuinţa – acesta va munci pentru noi.
E o falsa libertate în  care mintea şi atenţia cetăţeanului este atrasăde lupta  politică, fără ca cineva să  mai aibă timp săse gândească la ce  li se întâmplă cu adevărat. Iar când se vor trezi va fi de fapt  foarte târziu. Nouă ne trebuie să exploatăm  forţa de muncă a  romanilorsă ne plătiţi  nouă mai mult.

UI:
Mai am o singură  întrebare. Spuneţi că aţi contribuit la încingerea campaniei electorale,  pentru că trebuia să sădiţi sămânţa unei confruntări politice  puternice, întrucât instabilitatea politică era necesară.
Concret, aţi plătit politicieni români să pună umărul la  actuala criză politică?

Bancher:
În  mod evident, în 2007 şi 2008 am sprijinit şi susţinut  politicieni care aveau acces la frâiele guvernării, ca să fim lăsaţi  să derulăm amplul program de acordare masivă a creditelor de  consum. În 2009, fiind an electoral, grija noastră a fost să  alimentam puternic apariţia unui contracandidat  puternic pentru  actualul preşedinte, care avea o cotă mare de popularitate, şi  am reuşit. Mult mai uşor şi mai ieftin decât ne imaginam. Să ne  înţelegem: nouă nu ne pasă cine va ieşi preşedinte  pentru că  oricum sunteţi la mâna noastră în plan guvernamental.  A fost mai uşor  pentru că aveţi în România o pasiune extrem  de mare să vă  consumaţi energiile fix în direcţiile care nu vă  aduc avantaje, care vă îngroapă şansele la un viitor mai bun.  Suntem şi noi uimiţi de modul în care marea masă a jurnaliştilor ne-au făcut misiunea mult mai uşoară, implicându-se emoţional în această campanie electorală, doar pe fondul  ideii că  actualul vostru preşedinte trebuie dat jos, fără să aibă niciun fel de viziune economică asupra realităţii.
Repet, noi doar  am alimentat ascensiunea unui oponent  puternic pentru dl. Băsescu, iar  restul l-a făcut mass-media şi  naivitatea voastră, de la sine. Anul 2010 a adus şi răsplata pentru  munca depusă de noi în ultimii 4 ani, pentru că vom aduce România la statutul de ţară total şi, cel mai  important,  ireversibil dependenta de frâiele complicatului sistem financiar-bancar  mondial. Nu vreau să par cinic însă, în 1989 toate activele ţării erau  ale clasei proletare, adică de fapt ale  nimănui, fiind controlate de o mână de oameni care decideau în această  ţară şi pentru a căror bunăstare muncea întreaga naţiune.
La  24 de ani veţi fi  ajuns fix în  aceeaşi situaţie, adică nimic nu va mai fi în proprietatea voastră, dar  în acelaşi timp veţi munci să vă plătiţi datoriile. Iar economia  naţională va fi dominată de multinaţionalele controlate indirect tot de către noi, în vreme ce falimentele  firmelor româneşti, deţinute de români, vor continua şi în 2014,  întrucât fără finanţare, fără credite şi cu un guvern care nu  are resurse financiare, nu există şanse de supravieţuire.
Astfel încât tinerii români vor avea doar două opţiuni: angajaţi la Stat sau angajaţi la multinaţionalele străine. În ambele  variante numai noi câştigăm.”

Articol primit prin e-mail, sursa: http://www.urbaniulian.ro/2009/12/04/discutie-incendiara-piata-imobiliara-romaneasca-se-va-prabusi-in-2010-afla-cine-sunt-cei-care-trag-sforile-din-umbra-pentru-a-cumpara-pe-nimic-activele-majore-ale-romaniei-in-2010-cum-au-fost/

Intreaga omenire in razboi,al 3lea?


O traducere aproximativa:

Numărătoarea inversă a început: E al treilea război mondial…tăcut, devastator, ca un nor toxic care învăluie întreaga omenire. Scopul este același ca întotdeauna, de a distruge și a cuceri. Doar ca armele nu mai sunt numite arme, sau bombe, sau rachete. Ele se numesc, derivate, BCE, austeritate, fiscal compact, MES, evaluare, s.a.m.d…Sunt toate arme de distrugere în masă, sunt milițiile armate ale finanțelor speculative, care strangulează economia, care subminează democrații, ceea ce ne fac sclavi si care ne impun o viață pe care nu o dorim.Pareau a fi zorii unei noi ere, o perioadă în care descoperirile în diferite domenii ale stiintei si medicinei ar fi făcut viața mai ușoară pentru toată lumea…distrugand bolile și foametea în lume. Am fi avut mai mult timp liber pentru familie, pentru că mașinile ar fi lucrat pentru noi … dar asta nu sa întâmplat.Lumea contemporană are nevoie, fără îndoială de unele modificări. Decesele provocate de cancer cresc…epidemiile, pandemiile si alergiile, precum și profiturile companiilor farmaceutice. Foametea în lume nu a fost învinsă, violența continuă să devasteze regiuni întregi ale Pământului, starea de sărăcie împinge popoare întregi să emigreze.Atât in Statele Unite, cât și în bătrâna Europă, diferențele sociale se adâncesc, bogații devin mai bogați, în timp ce clasa de mijloc este împinsa spre sărăcie. America încă afectată de criza creditelor ipotecare subprime, care a subminat certitudinile poporului american, a generat un lanț de reacție negativă de peste mări. Situatia Europei este asemanatoare…statele europene sunt strangulate de datoriile bugetului, astfel încât mare parte a cheltuielilor guvernamentale este alocată doar pentru plata dobanzilor, cu nici o posibilitate de reducere a datoriei. America și Europa, care trebuiau să remorcheze restul lumii, au fost in schimb copleșiti de cea mai impunatoare criza financiară din istorie. Suntem siguri că situația americana și cea europeana sunt de fapt diferite, precum și mass-media ne face sa credem? Sau sunt doar două fețe ale aceleiași monede? Poate acesta este atacul final pentru dominarea lumii de către un organism care nu are steaguri sau teritoriu. Noua Ordine Mondială, care a preluat incet puterea, dominand politica, devenind robul ei. Nimeni nu îndrăznește să ridice vocea, nici un reprezentant al poporului suveran. DAR EU O VOI FACE! Trebuie să luăm puterea înapoi, sa o smulgem Finanței, celei care permite să se creeze bani din nimic, și sa o readucem cetățenilor și economiei, în numele prosperitatatii, bunăstarii și libertatii.Nici un lider politic nu spune că banii sunt imprimati de instituții private: Banca Centrală Europeană este privata, Federal Reserve este privata. Iar băncile plutesc pe nimic. Știati că, dacă mâine toți deținătorii de conturi curente și depozite de diferite tipuri se vor prezenta in banca pentru a retrage numerar, doar 3% din economiile lor ar putea restituite? Nu mă credeți? Priviti doar la lucrurile cu care se confruntă acum Cipru! Multe alte țări sunt destinate aceleasi soarti.Maurice Allais, laureat al Premiului Nobel în economie, a scris în 1999 că crearea efectivă de bani din nimic făcuta de către sistemul bancar este identica cu crearea de bani de către falsificatori. În practică, rezultatele sunt aceleași. Singura diferență este că persoanele care profita de ele sunt diferite. In urmă cu mai mult de optzeci de ani, Bertold Brecht a scris Santa Giovanna dei Macelli, ca ar fost mai criminal înființarea unei bănci decat jaful acesteia. Ah, ce profet! Si încă nu existau armele de distrugere în masă create de Marea Finanta. Care sunt acestea? Între minciuni și înșelăciune, toate la indemana Marii Finanțe, există o gamă largă. MES, de exemplu, Mecanismul european de stabilitate. Noul Fond Salvați Statele, dar care în realitate a devenit deja oficial un fond de salvare. Uitati-va la Grecia. 52% din aceste ajutoare vor merge la bănci internaționale și comerciale, pentru a le recompensa, a le ajuta, a le salva. 23% la Banca Centrală Europeană (BCE). Restul de 20% este destinat băncilor grecești, și doar 5% la statul elen, si la cetățenii lui. Tu, spune-mi, ești fericit? Deci, din acest moment, vazand ca Marea Finanța a inceput războiul, declar cu voce tare … oamenilor ei la putere … atât de mari … atat de putini … asa de timizi. Cu ce arme? Cu informația, prin comunicare, prin schimbul de cunoștințe cu oameni din întreaga lume. Ei știu acum că știu, dar tu de asemenea, știu … Prietenii mei, fericirea este libertatea. Libertatea este încă departe, dar alegerea se poate face.


Tags : , , , , , , , ,

Cele cinci legi ale biologiei

Pentru subtitrare in limba romana,apasati butonul CC,din dreapta jos,apoi selectati limba romana.


Tags : , , , , , , , , , , , ,

Relax Summer 2014 – Audio Mix


Secretul Suprem – Hrana

Alex Jones expune una din modalitatile cele mai des utilizate de elitele globaliste pentru a controla populatia – hrana. Modificarea culturilor de baza de pe planeta, speciile modificate genetic, aerul, apa si hrana intentionat poluate ne conduc la concluzia unei operatiuni de eugenie globala, pentru a slabi masele si a dobandi un control in toate domeniile vietii.
Oamenii din intreaga lume, dar mai ales din Statele Unite sunt sub un atac chimic continuu. Toxine mortale si periculoase, de la Aspartam la Fluor, organisme modificate genetic (GMO), contaminate cu mercur, pesticide, himere ale unor specii incrucisate, compusi ai plasticului in pui, sirop de porumb foarte bogat in fructoza, carnea clonata, noi specii agresive de somon,modificat genetic – toate au intrat in dieta si in mediul nostru, fie ca am dorit asta sau nu. Multe din aceste substante, despre care se stie ca pot conduce la sterilitate, nasteri premature, pierderi ale sarcinii, malformatii la noii-nascuti, precum si imbolnavirea unor organe, caner, tumori pe creier ori moarte, ceea ce nu stiati, se afla pe rafturile supermarket-urilor si va pot face foarte mult rau.Mai mult, Alex Jones demonstreaza ca o combinatie de studii secrete, statistici frauduloase si vointa reduc populatia globului, prin otravirea criminala a hranei si rezervelor de apa.
Treceti peste prejudecati si avertizati-i pe toti cei pe care ii iubiti sa nu mai foloseasca aceasta arma a depopularii – hrana. Va rog sa impartasiti toate informatiile din aceste 2 videoclipuri cu toti , astfel incat adevarul despre aceste substante sa fie cunoscut.
PARTEA 1

PARTEA A 2 A


Tags : , , , , , , , , , , , , ,

Este vie…splendida…finita…indurerata…merita sa mori pentru ea…

Planeta noastra, secatuita de resurse, este in agonie…Cat ne va mai suporta?


Tags : , , , , ,

Bancuri…de varaUn naufragiat cu un picior de lemn ajunge pe o insulă populată de canibali. Capturat şi dus în faţa căpeteniei de trib, acesta este întrebat:
- Cine te-a mai gustat înaintea mea?
- Cum îl cheamă pe un dentist din Arabia?
- Blend-Ahmed!

Un ofiţer de poliţie ajunge la locul unui accident teribil unde conducătorul auto şi pasagerul au fost ucişi. Cum statea el acolo, o maimuţică iese dintre fiarele distorsionate şi sare de colo colo. Poliţistul priveşte în jos la maimuţă şi spune:
- “Mi-aş dori să poţi vorbi.”
Maimuţa se uită la poliţist şi clatină din cap în sus şi în jos.
- “Poti înţelege ceea ce spun?” a întrebat poliţistul.
Din nou, maimuţă clatină din cap în sus şi în jos.
- “Ei bine, ai vazut ce s-a intamplat ?”
- “Da,” făcu semn maimuţa.
- “Ce s-a întâmplat?”
Maimuţa ia o sticlă goală de bere şi o duce la gură.
- “Au băut?” a întrebat poliţistul.
- “Da.”
- “Ce altceva?”
Maimuţa ia un chiştoc de ţigară şi-l duce la gură.
- “Au fumat si marijuana?”
- “Da.”
- “Vrei să spui că stăpânii tăi au băut şi au fumat înainte de accident?.”
- “Da.”
- “Şi tu ce făceai în timpul ăsta?”
- “Conduceam”, făcu semn maimuţa rotind un volan imaginar.
Blonda zâmbeşte galeş la poliţist:
- Nu credeţi că 200 de lei e cam prea mare amenda?
- Unde lucraţi? întreabă poliţistul.
- La supermarket.
- Bine, atunci vă dau numai 199,99!

Bulă îl vede pe nenea poliţist pe stradă şi îl întreabă:
- Nene, cum e să fii poliţist?
- De ce, Bulă? Vrei să te faci poliţist?
- Aş vrea eu dar… am trecut deja de clasa a patra…

Uneori mă îndoiesc de sănătatea mea mintală dar atât şoricelul ăla uriaş cât şi ursuleţul de pluş îmi tot repetă că sunt în regulă…

Dacă facem baie pentru a fi curaţi, de ce mai trebuie spălate prosoapele?

Sportivii noştri sunt uşor de recunoscut după chiloţii galbeni şi tricourile albastre. Ceilalţi schiori sunt îmbrăcaţi mult mai călduros.

- Anunţă-i pe ceilalţi pe unde ai de gând să mergi, mi-a spus instructorul auto în timp ce ne apropiam de un sens giratoriu…
- Ok, am replicat şi mi-am updatat rapid status-ul pe facebook…

 

Există doar trei lucruri care au nevoie femeile în viață: alimente, apă, și complimente.

Niciodată nu pot aduce acasă o femeie. În primul rând, din cauza părinţilor, iar, în al doilea rând, din cauza soţiei.
Între noi era chimie, acum e matematică, îmi faci numai probleme!

Cea mai mare minciună din lume: “Am citit şi sunt de acord cu condiţiile contractului”.

O tânără fermecătoare de duce la doctor pentru un consult periodic. Doctorul îi cere să se dezbrace şi să-şi pună hainele în cuierul alăturat.
- Chiloţii unde să mi-i pun, domnule doctor?
- Pe scăunel, lângă ai mei!

Când femeia indiană este de acord, punctul roşu de pe frunte devine verde!
Vasile era plecat la muncă în Italia de trei ani. Se gândeşte el să vină acasă să-şi revadă părinţii la ţară. Ajunge el acasă, o găseşte pe maică-sa hrănind găinile şi o salută:
- Ceau mama!
Maică-sa îi răspunde:
- N-au nimic, le dau de mâncare…

Mama către bunică:
-Vezi că am plecat la muncă in Spania, dacă întârzii, să dai copilul la Facultatea de Medicină.


Tags : , , , , , , , ,