Archive for martie, 2015

Cancerul este vindecabil-documentar

Industria cancerului este una a profitului – multe miliarde de dolari… Acest  documentar combina informatii oferite de multi experti  din intreaga lume si trebuie oferit  la cat mai multi oameni, pentru a  se afla adevarul despre cancer  si cum poate fi el vindecat pe cale naturala.

Cancerul nu mai este demult o boala, el a devenit o industrie, una de sute de miliarde de dolari. “Cancerul este vindecabil acum” a fost realizat cu  trei ani in urma de Marcus si Sabrina Freudenmann si a circulat pe DVD. El a adunat o cantitate  mare de informatii de la  mai mult de 30 de experti in vindecare si medicina  holistica, care lucreaza cu dedicare in domeniul alternativelor de vindecare a cancerului, inclusiv doctori, oameni de stiinta, cercetatori si  scriitori din intreaga lume.

Autorii au actualizat informatiile din documentar  si au adaugat foarte multe noutati. Ei detaliaza toate cauzele care conduc la cancer si explica cum fiecare cauza poate fi inlaturata, una dupa cealalta. Multe tratamente si protocoale au fost audaugate la aceasta noua editie, fiind de ajutor  in prevenirea si chiar stoparea cancerului.

Este disponibil pe Youtube, pentru  a fi  vizionat liber  de  oricine doreste.

Filmul incepe cu  o  trecere in revista a problemei si  acopera aspectele majore pe care le ridica domeniul oncologiei. Apoi se orienteaza  catre interviurile acordate de expertii care sunt in topul listei  in ce priveste tratamentul bolii  sub aspect fizic, emotional si  spiritual

Documentarul explica unele din tratamentele holistice folosite in  clinicile mari din intreaga lume, cum ar  fi   terapia cu  ozon, terapia hiperbarica cu  oxigen, tratamentul potentat de insulina si toate formele de  hipertermie, cu  doctori  faimosi  din aceste clinici, explicand in detaliu cum  lucreaza fiecare tratament.

Documentarul nu contine doar o vasta cantitate de cunostinte, el este prezentat  de asa maniera incat sa fie inteles de catre oricine, indiferent ca sunt  au deja unele cunostinte despre terapiile naturale sau daca  este  pentru prima data cand aud  ca mai exista si altceva in afara de radioterapie si chimioterapie – cele doua alternative  larg mediatizate.

Este lung si contine o  asa de mare bogatie de informatii, incat unii vor prefera sa-l urmareasca  din cateva fragmente.

Asa cum se arata  chiar de la inceputul filmului, cu aproape un secol in urma, Thomas Edison spunea: “Doctorul viitorului nu va da niciun medicament, ci va informa pacientul asupra ingrijirii cu ajutorul alimentatiei,  asupra cauzelor si prevenirii bolii.” Big Pharma a facut tocmai contrariul si face  tot ce  poate  pentru a  discredita informatii de genul celor prezentate  aici. Ei nu pot  avea profituri din natura si de la o populatie sanatoasa…

Nutritia vindeca, noi trebuie sa consumam o hrana  bogata in legume si fructe crude, crescute in conditii naturale, pentru a pastra alcalinitatea corpului, evitand sarea, zaharul  si  alimentele procesate. Mediul in care traim ne  bombardeaza cu  tot felul de toxine generatoare de cancer, in hrana, pesticide, si plasticuri, pentru a desemna  doar cateva surse. Acest film va informeaza cum sa fiti sanatosi si  sa ramaneti astfel.

Aceasta informatie va transforma cu adevarat viata si trebuie sa fie distribuita iar si  iar…


Tags : , , ,

Moartea din cauze medicale

Marturiile unor specialisti americani in domeniul sanatatii sunt de-a dreptul cutremuratoare- sistemul american de sanatate este in colaps, facand mai mult rau decat bine.

Centruldio Bacau

Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Apa, un mister perpetuu – documentar

Un film documentar fascinant dezvaluie descoperirile despre APA, cea mai uimitoare substanta din lume insa foarte putin studiata.

Din timpuri srtăvechi, oameni de ştiinţă, filozofi şi teologii au încercat să înţeleagă proprietăţile sale explicite şi implicite, care sunt fenomenale, depăşind legile fizice comune ale naturii.Prin cercetările sale, știința confirmă ceea ce tradițiile spirituale susțin de milenii: suntem responsabili de Raiul sau de Infernul în care trăim. Intrucât oamenii și Pământul constau în mare parte din apă, mesajul autorului este unul al sănătatii personale, al revigorarii mediului la scară mondială și al păcii universale care apare cu ajutorul fiecaruia dintre noi.

“Water is the driving force of all nature.” – Leonardo da Vinci (“Apa este motorul intregii naturi”)

Centruldio Bacau

Tags : , , , , , , , , , , , , , ,