Archive for mai, 2015

Condamnarea comunismului şi prăbuşirea IQ-uluiDe 20 de ani apar tot felul de condamnări ale comunismului, dar și de reabilitări ale acestui sistem. Și mi se pare că niciuna nu merge la esențe.

Cei care condamnă comunismul o fac pe niște baze morale cu iz juridic. Dar, în absența unor procese de tip Nurnberg, chiar desfășurate în absența vinovaților, aceste condamnări au un aer caragialesc, mai ales atunci cînd justițiarii sînt chiar fiii unora care au descălecat aici de pe tancurile sovietice. La fel cum și grotescul proces al Ceaușeștilor a fost tot opera unor asemenea descălecători sovietizanți și a unor fii de întemeietori cominterniști.

Cei care apără comunismul invocă faptul că în numai o jumătate de secol România a cunoscut o foarte rapidă tehnologizare și civilizare, evoluție care a dus la scăderea decalajelor față de un Occident care avusese nevoie de cîteva sute de ani pentru o evoluție similară.

Pusă astfel problema, dreptatea pare să fie de partea susținătorilor comuniștilor. În afară de cîteva țări Central-Europene, cărora probabil că socialismul le-a frînat oarecum dezvoltarea, toate celelalte au avut o traiectorie comparabilă cu a Rusiei, pe care Stalin a găsit-o în stadiul plugului de lemn și a lăsat-o în stadiul de mare putere nucleară. Pentru o asemenea dezvoltare, sacrificiile umane par justificate.

Să cercetăm însă mai în profunzime cu ce preț s-a realizat această sporire accelerată a zestrei extragenetice (tehnologie, civilizație, cultură, educație etc etc) a populațiilor care au trecut prin comunism. Să luăm exemplul cel mai apropiat, cel al comunismului românesc, pentru a urmări cum sporirea zestrei extragenetice a românilor s-a făcut prin sacrificarea masivă a zestrei lor genetice.

Inițial, au fost decimate elitele. Comuniștii nu s-au limitat la elitele urbane, ci le-au vizat și pe cele de la sate, lucru care a atîrnat greu într-o țară cu o populație covîrșitor rurală. Dincolo de aceia care și-au pierdut viața în pușcării și în lagărele de muncă forțată, celor mai mulți dintre membrii elitei le-a fost limitată drastic reproducerea printr-o serie de mijloace care au dus la scăderea abruptă a nivelului lor de trai și a gradului de securitate a vieții lor.

În paralel, de accesul lărgit la putere și resurse au beneficiat, în special, oameni cu mai puțin caracter și cu un IQ mai scăzut. În condițiile în care regimul comunist era unul de teroare și crimă, de la sate și din păturile de jos de la orașe au fost recrutați în posturi de decizie oportuniștii, nu inteligenții. Fără frîna unei educații corespunzătoare poziției lor sociale, rata de reproducere a membrilor acestor noi elite urbane și rurale a crescut.

Apoi, politica demografică a regimului Ceaușescu, atît de hulită pentru aspectele legate de libertatea individului, a dus, în primul rînd, la înmulțirea celor cu un IQ scăzut, întrucît cei inteligenți au găsit soluții pentru a-și limita fertilitatea, lucru care se întîmplă în toate societățile aflate pe o anumită treaptă de dezvoltare. În toată lumea civilizată s-a constatat reproducerea cu o rată mai mare a celor cu un IQ mai mic, dar politica lui Ceaușescu a amplificat acest fenomen în România.

O altă sursă de scădere de IQ a fost și „exportul” de germani și de evrei. Ceaușescu a desființat practic aceste comunități din România, în condițiile în care România are azi un IQ mediu de 89, Germania are 100, iar evreii din Europa au 110-115.

În ultimii 20 de ani, comuniștii rămași la putere sub diferite camuflaje și aliații lor conjuncturali au dus aceeași politică de descurajare și de marginalizare a celor cu un IQ mare și a acelora cu caracter, favorizîndu-i să ajungă în elită pe oportuniști și ajutîndu-i să se înmulțească pe cei cu un IQ modest. În aceste condiții, mulți dintre oamenii cu caracter și cu un IQ mare au ales să emigreze. Prăbușirea de IQ din ultimii ani nu se poate explica fără această contribuție a emigrației. Cu siguranță, IQ-ul mediu al celor plecați e mai mare decît al celor rămași, lucru care atîrnă foarte greu, ținînd cont de faptul că numărul celor care au emigrat e de circa 4 milioane.

Revenind la problema inițială, aceea dacă regimul comunist a fost benefic sau malefic pentru România, și punînd în balanță cîștigurile privitoare la zestrea extragenetică cu pierderile din zestrea genetică, mi se pare că regimul comunist, inclusiv prelungirea lui din ultimii 20 de ani, a fost unul nefast pentru România. Slujirea interesului național ar trebui să fie judecată, în primul rînd, evaluînd capacitatea de a prezerva cel mai de preț bun al unei națiuni, capitalul ei de inteligență. Pentru că de acest capital depinde tot viitorul acelei națiuni.

Chiar dacă accelerarea dezvoltării din comunism pare să presupună obligatoriu o jertfă a zestrei genetice, faptul că lucrurile nu stau așa o dovedește evoluția Chinei. Acolo zestrea extragenetică a cunoscut o dezvoltare explozivă, dar și zestrea genetică a fost conservată, chiar mai bine decît oriunde în lume. Dar China a dus, încă din 1950, o politică demografică diametral opusă celei din România. Așa cum am mai scris, limitînd drastic și uniform fertilitatea, China a limitat preponderent înmulțirea celor cu un IQ mai mic, întrucît cei cu un IQ mare și-ar fi limitat oricum reproducerea, fenomen observat pretutindeni în lume. Politica demografică a Chinei a făcut ca această țară să aibă azi cel mai mare IQ din lume, 105, și, datorită acestei politici, China va conduce mîine lumea.

Tot datorită politicii, în special a celei duse de comuniști, România a ajuns să aibă ultimul IQ din Europa. De aceea, condamnarea comunismului ar trebui să se facă mai ales din această perspectivă, a deteriorării zestrei genetice a românilor.

Nu trebuie să punem însă chiar totul în cîrca comuniștilor. Pierderile de IQ din această zonă au și alte explicații. Aici natura a fost generoasă cu resursele, teritoriul României a putut să fie locuit chiar și în perioada de maximum a ultimei epoci glaciare. Iar o natură generoasă nu generează o presiune de selecție care să favorizeze un IQ foarte ridicat. De asemenea, aici neoliticul s-a instalat relativ repede, ceea ce a grăbit inițierea fenomenului de scădere a inteligenței, așa cum am arătat deja în alte texte.

Sursa: https://constantincretan.wordpress.com/2011/09/25/condamnarea-comunismului-prabusirea-iq-ului/

Centruldio Bacau

Bancuri…sezonul 2015Cica acum in Parlament, in loc de prezent, se striga nevinovat.
***
I: Ce ia un moldovean când il doare capul?
R: Alcoolcalmin.
***
- Nu va suparati, cum ajung la gara?
- Tineti drumu asta, treceti de ultima casa, apoi paduricea si peste un kilometru ati ajuns.
- Da’ de ce ati pus-o asa departe de sat?!
- Pai, ne-am gandit s-o punem mai aproape de calea ferata.
***
Ponta este familist convins si are 3 copii: Andrei, Irina si teza de doctorat.
***
- Soldat Popescu, nu te-am vazut astazi la lectia de camuflaj!
- Multumesc, domnule colonel!
***
- Copile, se plange maica-ta ca vorbeste cu tine si tu n-o asculti
- Pai sa vezi, taticule…
- Lasa scuzele! Spune-mi cum reusesti?
***
Fie ca viata ta sa fie asa de frumoasa, imbelsugata si interesanta cum o prezinti pe Facebook!
***
I: Care este avantajul unei relatii la distanta?
R: Toti patru sunt fericiti.
***
Ionii pozitivi sunt cei care au dat de baut de ziua lor iar cei negativi sunt cei care n-au dat.
***
Cum se saluta pensionarii?
- Buna Corega!
***
In Venetia, cand ti se scufunda o ambarcatiune, primesti gondoleante!
***
“S-aveti o zi buna!” ne-a zis sefu’ azi-dimineata. Asa c-am plecat cu totii acasa.
***
La mine chiar e Black Friday. Vine soacra-mea in vizita!
***
Sotul se intoarce din delegatie cu doua zile mai devreme. Nevasta-sa, in pragul usii, ii trage o palma:
- Ce, ma, ma crezi curva?!
***
Atat de departe s-a ajuns cu nespalatul pe dinti, incat astia de la Orbit au scos guma pentru profesionisti.
***
Vand karte de gramatik. Eu meam faqt treab-a cu ia
***
De Halloween, Dinamo se deghizeaza in campioana.
***
Afis pe gardul unei unitati militare: Din cauza cresterii pretului la munitie, nu va mai asteptati la focuri de avertisment!
***
Iubesc reclamele de la ProTv. Ai timp sa mergi sa-ti iei un suc. Din frigider. De la benzinarie. Din Mamaia.
***
Doi tigani faceau integrame.
- Metal pretios, zice unul
- Haur?
- Nu haur, ca e din 3 litere.
- Fer?
***
In judetul Vaslui, prima propozitie invatata de copii este “Ana are bere”.
***
- Iubitule, vreau sa-mi cumperi un telefon nou.
- Pai si celalalt?
- Celalalt imi cumpara tableta.
***
Inscriptia de pe asfalt “M-am culcat din nou cu nevasta-ta!” a agitat tot blocul.
***
Cand te duci la cazino, sa-ti pui pe tine cei mai buni chiloti pe care-i ai. S-ar putea sa te intorci doar in ei acasa.
***
In ultimii ani, n-am mai vazut pe plaja colaci de inot cu cap de rata, doar bot de rata cu colaci pe sezlong.
***
La CIT (Caracal Institute of Technology), cercetatorii au construit un perpetuum mobile pe care nu pot sa-l porneasca!
***
Bunica s-a oprit din tricotat, apoi s-a uitat in ochii mei si a spus: “Ghem over”.
***
Daca as avea un euro pentru fiecare data cand cineva mi-a zis ca sunt frumos, acum as avea un euro. Multumesc, mama!
***
Daca vedeti pe cineva ca sta in mare pentru cateva secunde nemiscat, nu-l deranjati, sigur se pisa
***
Ce inseamna casatoria: sa ai trafic nelimitat la internet, dar sa se deschida doar un site.
***
E oficial! 30 februarie, data cand Romania va iesi din criza.
***
Pana acum eram sarac, dar mi-am cumparat un dictionar de sinonime si acum sunt nevoias, sarman, oropsit si necajit.
***
La benzinarie:
- Un gol la portofel, va rog!
***
Astazi, dupa ce am tras un vant in autobuz, s-au intors patru persoane. M-am simtit ca la Vocea Romaniei.
***
Cioc, cioc
- Cine-i?
- Sunt eu, iubito, dragostea vietii tale.
- Neeeeee, ciocolata nu vorbeste!
***
Astazi de dimineata, seful:
- Ai ochii rosii si umflati. Esti beat?
- Nu! Nu voiam sa vin la munca si am plans.
***
Drapelul Romaniei desfasurat de Antena 3 a fost daruit Oanei Roman ca esarfa.
***
Cum am obtinut o opera de arta punand la lucru 14 oameni: 8 strabunici + 4 bunici + 2 parinti => Eu.
***
Romania a avut doua imagini in lume: una s-a furat si cealalta s-a stricat.
***
Am decis ca de azi inainte sa las trecutul in urma. Asa ca, daca iti datorez bani, imi pare rau…
***
Barbatul care nu are noroc la femei, nu stie ce noroc are!
***
Mosul si baba adorau sa se joace de v-ati ascunselea. Dimineata, baba ascundea tuica, daca pana seara mosul n-o gasea, venea randul babei sa se ascunda.
***
Profesoara de limba romana, verificand compunerile elevilor pe tema “Ce am facut vacanta asta”, in loc de 8, 9 sau 10 a notat cu 12+, 16+, 18+.
***
Nu inteleg cum un barbat sanatos, cu doi rinichi, nu-i poate cumpara sotiei blana!
***
- Dragule, ce sa-mi cumpar ca atunci cand voi aparea pe plaja sa intoarca toti capul dupa mine?
- Schiuri.
***
Craciun fericit din partea C.F.R. Calatori! Scuzati intarzierea!
***
Cand si-a luat Mercedesul ala scump, cu cutie automata, Patriarhul Daniel a mers pe principiul “Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n viteza.”
***
Sa multumesti pe toata lumea e imposibil dar sa-i enervezi pe toti e floare la ureche.
***
I: Cum faci o femeie sa se simta “marfa”?
R: O plimbi cu tirul.
***
Investirea Guvernului Ponta face inutila prezenta apocalipsei in Romania.
***
Sefu’ a postat pe Facebook: sunt bolnav. Deja 17 colegi au dat like!
***
La automobilele chinezesti, toate piesele de schimb sunt originale.
***
- Salut Sergiu! Vai, de cand nu ne-am mai vazut! Ai terminat Dreptul?
- Da, sunt licentiat!
- Bravo, ma bucur! Vreau si eu un meniu Big Mac mare…
***
Ideea mea despre o dieta echilibrata: cate o prajitura in fiecare mana!
***
- Pe tine te-am vazut foarte des! zice judecatorul acuzatului. De cate ori ai mai fost condamnat?
- Niciodata, domnule judecator! Eu sunt portarul de la bordel.
***
- Si daca nu mi se deschide parasuta principala si nici cea de rezerva, cat timp voi zbura pana la pamant?
- Tot restul vietii!
***
Status:
Nu vreau sa scriu ca sotul este plecat in deplasare, altfel vor veni violatorii pe str. Diminetii, nr. 14, bloc CL1, scara C, apartament 22, pana joi, orele 14.00!
***
Daca nu injuri cand conduci, inseamna ca nu esti atent la drum.
***
Claustrofobia inseamna teama de spatiile inchise. De exemplu, te duci la magazin dupa bere si ti-e frica sa nu fie inchis.
***
Banii n-aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un Porsche decat pe bicicleta.
***
Anunt intr-o institutie: ”In caz de incediu, parasiti cladirea inainte de a comenta despre asta pe Facebook!”
***
Ajutorul extern trebuie inteles ca un transfer de bani de la oamenii saraci din tarile bogate catre oamenii bogati din tarile sarace.(Douglas Casey)
***
Aseara, nevasta-mea a lasat un biletel pe frigider: “Nu mai merge! Nu mai suport! Plec la mama!”. Am deschis frigiderul si mergea perfect! Cine sa le mai inteleaga pe femei…
***
Cand a venit la mine amantul, a vazut tot blocul. Iar cand au intrat hotii, toti dormeau!
***
- Iubitule, am slabit 2 kg!
- Te-ai demachiat?
***
Am dus-o pe sotia mea astazi la Planetariu. A fost socata sa afle ca nu ea e centrul universului.
***
Nevasta-mea a vazut azi o farfurie zburatoare. Ea este acum la spital, sa-i puna cateva copci, iar eu sunt arestat pentru violenta domestica.
***
Sotia mea este medium: intotdeauna stie cand ma intorc mai devreme acasa de la serviciu. Pe masa gasesc vin, mancare, iar fereastra e deschisa. Aeriseste!
***
Daca o femeie semnalizeaza stanga, nu inseamna ca va vira neaparat la dreapta. Ea poate merge si inainte.
***
La service:
“Ne pare rau, nu v-am putut repara franele, dar v-am dat claxonul mai tare”
***
I: Care-i diferenta dintre Boc si Pinocchio?
R: Geppetto nu era betiv!
***
Respectati-va parintii. Ei au terminat scoala fara Google si Wikipedia.
***
Sânii sunt dovada clara ca si barbatii se pot concentra la doua lucruri in acelasi timp.
***
Daca beau alcool, sunt alcoolic.
Daca beau Fanta, sunt fantastic?
***
- Dragul meu, poti vorbi?
- Draga mea, sunt in roaming, ma costa scump…
- Ok, atunci asculta…
***
N-o mai las pe nevasta-mea la volan. Conduce atat de prost ca astazi GPS-ul a inceput sa spuna “Tatal nostru”!
***
Ochiul vanat micsoreaza campul vizual, dar creste experienta!
***
- Alo!… Buna iubita, ce faci?
- Rau iubitule, acasa, mi-e rau. Tu?
- La intrarea in club, chiar in spatele tau!
***
Cand m-am nascut am fost atat de surprins incat n-am vorbit un an si jumatate.
***
I: Este adevarat ca extraterestrii sunt anti-Basescu?
R: Cei cu antene, da.
***
Pentru a nu parea disponibila de la prima intalnire, Maria a mancat banana cu lingura
***
- Draga, de 2 ore sotul tau flirteaza cu blonda aia si tu nu zici nimic?!
- Ssst, taci din gura, ca vreau sa vad cat poate sa mai stea cu burta supta…

Centruldio Bacau

Tags : , , , , , , , , ,

SODOM-documentar şocant

Un film documentar șocant al lui Arkadiy Mamontov despre propaganda homosexuală și pedofilă.

Centruldio Bacau

Tags : , , , , , ,

Lucian Blaga: recital poetic

Din lirica poetului transilvan am selectat pentru dv. cateva poezii si le-am incredintat spre lectura unui talentat actor. Rezultatul il puteti audia si dv. in acest clip.
Voce: Valentin Braniste, actor la Teatrul “Bacovia” din Bacau, autor al pieselor de teatru “LONDON ESCORT” si “SPOVEDANIA UNEI VIDEOCHATISTE”.
Inregistrare: DIO PRODUCTION STUDIO, mai 2015


CENTRUL NATURIST DIO  si DIO PRODUCTION STUDIO sustin: arta, spiritualitatea, sanatatea.
Contact:

  • Vodafone-0721.259.276
  • Orange-0747.128.077
  • Telekom-0766.340.035

Facebook si  Yahoo Messenger: centruldio
Centruldio Bacau

Tags : , , , , , , , , , , , , ,